• A jóga nem azt mutatja
  • meg, hogy milyen
  • a világ, henem azt, hogy
  • hogyan lehet megismerni.

Vasali Borbála

Minősített Bikram jóga oktató

2011 januárjában Londonban, jóga lehetőségek után kutatva a 42 fokos meleg igen jól hangzott a szigetországi klímában… természetesen az első óra első 15 percéig! Már túlzás az is, hogy jól esett, mert addig nem sejtettem, hogy nem vagyok jó formában. A fizikai rosszullétek mint hányinger, szédülés és oxigénhiány tényleg elterelte minden másról a gondolataimat, csak én voltam és a tükör… és persze a haladóbbak az első sorban!

Szeretve a kihívásokat a Bikram jógában ’emberemre’ találtam, főleg életem első 30 és 60 napos kihívásakor. Addig ismeretlen határaimat is átlépve önmagamon keresztül magam felé vettem az irányt. Hobbiból életformává, majd hivatássá alakult az életemben. 2012 őszén végeztem az oktatói tréninget Los Angelesben, ami eddigi életem legnagyobb kihívása volt, majd közép Kanada egyik legfagyosabb és legeldugottabb városában Winnipegben kezdtem oktatni.

Mindig érdekelt a jóga és a mögötte húzódó spirituális tudomány, és ezt nem csak a gyakorlásban, hanem az oktatásban is megtapasztalhatom. Jelenlegi tanulmányaimat is e köré kezdem építeni a természettudományban. Segít egy másik szemszögből is nézni, de nem kizárni a többit és hogy a test az elmével mennyi mindenre képes és csodálatos együtt!

Szeretettel várlak az óráimon!

Namaste

Bori következő órái


Bikram jóga 90 perc
péntek · 09:00 március 23.
Bikram jóga 90 perc
vasárnap · 19:00 március 25.
Bikram jóga 90 perc
szerda · 17:30 március 28.
Bikram jóga 90 perc
szombat · 17:00 március 31.