• A lelki kondíció
  • a fontos.
  • Sosem késő
  • új életet kezdeni.
  • (Kellér Dezső)

Réti Katalin

Minősített Bikram, Gerinc és Női jóga, valamint Callanetics oktató

30 évvel ezelőtt kezdtem kondicionáló tornát tartani, az egyik első Fintess teremben, Budapesten. 11 évig tartott ez az időszak.

Jógázni 18 éves koromban voltam először /1981 Baross utca/. Akkor még a jóga nem volt ennyire elterjedt, népszerű, de tudtam, hogy 80 éves koromig /ha megélem/ életem része marad.

Hosszú szünet után a jóga 2006-ban jött vissza az életembe, akkor már a Bikram jógával. Sportos múltamból kiindulva gondoltam simán menni fog. Az első órán azt hittem meghalok, utána 3 órát aludtam, de éreztem, hogy ez kell nekem.

2011-ben elvégeztem Los Angelesben az oktatói tréninget. Azóta oktatom, már 2000 órához közel járok. Mosolygós, elégedett arcokat látni az órám végén nagy töltődés. Úgy gondolom, hogy jógázni mindenkinek kellene, akkor is, ha más aktív sportot űz, vagy ha még soha nem csinált semmit.

A jóga egy mosógép mindenki számára: testi, lelki, szellemi felfrissülés, töltődés. Egy öttusázó vendégem szavaival élve: “A jóga 3 az 1- ben. Olyan, mintha elmennél futni, szaunáznál, és megmasszíroznának.” Szeretném, ha minél több ember érezné azt, amit a jógázóink már igen.

Az első lépést kell megtenni a célok megvalósításához, a többi jön magától!

Gyere várunk szeretettel. Soha nincs későn.

Kati következő órái


Bikram jóga 90 perc
szerda · 20:00 március 28.
Bikram jóga 90 perc
péntek · 09:00 március 30.