• Minden fejben
  • dől el!
  • Mind over
  • matter.

Katona Ildi

Minősített Bikram jóga oktató | Üzleti kommunikátor közgazdász

2007 tavaszán érkezett az életembe a Bikram jóga. Hiába voltam hajlékony és sportos, óriási kihívást jelentett. Éreztem, hogy ez nem sima testedzés, nem csak külső, de belső változások is elindultak bennem. Egyre jobban vágytam arra, hogy megtapasztaljam az élményét, ezért a többi sport mellett amiket űztem, igyekeztem minden második nap gyakorolni a jógát.

Első találkozásom Bikram feleségével – Rajashreeval – és az első 30 napos kihívásom ráébresztett arra, hogy mélyebben meg szeretném ismerni ezt az életformát, ezért 2013 őszén részt vettem Los Angelesben a személyesen Bikram által vezetett oktatói tréningen. Kilenc héten keresztül napi két Bikram jóga után úgy éreztem, ha ebbe nem haltam bele, akkor már soha semmibe se fogok, de egyszerűen imádtam.

A sors ezek után az oktatói pályára terelt, a korábbi munkámat a rendezvényszervezést és a marketing kommunikációt teljesen feladtam. Mai napig lelkesen képviselem ezt a fajta hatha jógát és 100 %-ig hiszek benne, hogy ez a 90 perc úgy jó, ahogy van, megunhatatlan és folyamatosan lehet fejlődni benne.

Amikor belépsz a forró terembe kérlek, légy fegyelmezett, kitartó, figyelj az apró részletekre, és fogadd az impulzusokat szeretettel, jógázz te is szenvedéllyel! Ha így teszel, a közös energia biztosan meghozza majd a gyümölcsét! Várlak az óráimon, ha készen állsz rá.

Ildi következő órái


Bikram jóga 90 perc
péntek · 07:00 március 23.
Bikram jóga 90 perc
kedd · 20:00 március 27.
Bikram jóga 90 perc
vasárnap · 19:00 április 01.