Jóga óráink


Bármelyik órán részt vehetsz függetlenül attól, hogy jógáztál-e már vagy sem. Akár fizikai panaszaid vannak, akár fogyni vagy erősödni szeretnél, esetleg lelki nehézségekbe ütköztél, a legjobb helyen jársz. Készülj fel, hogy nálunk izzadni fogsz úgy, mint még soha, olyan izmaidat is megérzed, amikről eddig fogalmad sem volt, de legfőképpen megismered a tested és megtanulod értékelni önmagad.

Bikram jóga

A gyógyító elixír

Az eredeti 26+2 gyakorlat, mely fiatalon tartja a belső szerveket, a gerincet és tónusos izomzatot eredményez. Átmozgat minden egyes ízületet és izmot. Javítja a teljes test egészségi állapotát és az izzadásnak köszönhetően rendkívüli a méregtelenítő hatása. Az eredmény? Erősebb immunrendszer, aktívabb anyagcsere, feszesebb, hajlékonyabb test és sugárzóan szép bőr.

Időpontok és részletek…

Bikram Express

Az energiabomba

Ha éppen nincs időd egy 90 perces foglalkozásra vagy még nem bírod olyan hosszan a meleget, akkor is élvezheted a Bikram jóga mozgás- és belső szervrendszerre gyakorolt jótékony hatásait. Az Express óra alatt ugyanazokat a gyakorlatokat végezzük, mint a 90 perces órákon, viszont csak bizonyos ászanákat ismétlünk meg kétszer.

Időpontok és részletek…

Fusion Hot jóga

Ha szereted a kihívásokat

Legintenzívebb óra típusunk, mely ötvözi a jóga belső szervekre gyakorolt egészségmegőrző és az erősítő gyakorlatok hihetetlen testformáló hatását. A Bikram, Astanga, Vinyásza és Power jóga gyakorlatokból összeállított sorozat tematikusan erősíti a felsőtest, valamint a comb- és farizmokat, növeli az állóképességet és fokozza az anyagcserét. Az óra végi nyújtó és csípőtágító gyakorlatok fejlesztik a hajlékonyságot és segítenek ellazulni, lecsendesíteni a tudatot.

Időpontok és részletek…

Yin jóga

Ha lassabb, meditatívabb gyakorlásra vágysz

A yin jóga egy olyan irányzat, mely erősen meditatív jellegű és lágyan, mégis igen mélyen megdolgozza a testet fizikailag és energetikailag. A yin jóga egyensúlyba hoz, lecsendesít, megtanít befelé figyelni és ellazulni. Kitűnő kiegészítője lehet a yang típusú Bikram vagy Fusion jógának, de önmagában is tökéletes arra, hogy kapcsolatba kerülj önmagaddal és megtaláld a külső-belső harmóniát.

Időpontok és részletek…