• Első alkalommal
  • 10 napos próbabérlet
  • 3000 Ft

Próbabérlettel korlátlanul látogathatod stúdiónkat, ismerkedhetsz a környezettel és kipróbálhatod az összes jóga fajtát. Nincs előre bejelentkezés, bármelyik órán részt vehetsz függetlenül attól, hogy jógáztál-e már vagy sem.

Így készülj az órára


A fűtött teremben való jógázás szokatlan lehet számodra első alkalommal, így készültünk egy kis útmutatóval, hogy minél könnyebben vedd az első jóga órádat és minél több pozitív élménnyel távozz stúdiónkból.


Hidratálás

Ha tervezed, hogy az adott napon jógázni fogsz, már napközben hidratáld magad megfelelően, igyál minél több folyadékot. Jóga órára ajánljuk, hogy egy nagy szénsavmentes ásványvizet vigyél be magaddal és igyál, ha úgy érzed szükséges.

Étkezés

Ha a reggeli órára jössz, mindenképp egyél egy könnyű reggelit, banánt vagy joghurtot 1 órával órakezdés előtt, hogy legyen energiád. Ha a délutáni órát nézted ki, akkor 3-4 órával kezdés előtt már felejtsd el a rakott krumplit és semmi nehezet ne egyél. A recepciós pulton mindig találsz szőlőcukrot, ami átsegít a nehéz perceken. Egy-két szemet be is vihetsz magaddal a terembe.

Öltözködés

Hot jógához: nőknek alulra testhez simuló rövid vagy capri nadrágot ajánlunk, felülre toppot és trikót; férfiaknak szintén testhez simuló rövid nadrágot és igény szerint pólót. Készülj fel, hogy óra végére ruhád valószínűleg csuromvizes lesz, így ezt figyelembe véve, vegyél alá bugyit, illetve melltartót, hogy maradjon valami a képzeletnek is. Plusz tipp: hozz egy extra alsóneműt, amiben majd hazamész. Ha szeretnél kimondottan hot jógához való öltözéket vásárolni, nézd meg a Dogdays yoga wear weboldalát és válogass bátran.

Mit hozz magaddal

Hozz 2 db törölközőt, egyet zuhanyzáshoz és egy nagyobbat, amit a jógamatracra terítesz higiéniai okokból. Ezen kívül papucsot és egy nagy üveg szénsavmentes ásványvizet. Az előtérben és az öltözőkben használj papucsot, mert nedvesen a talaj csúszóssá válhat. Jógamatracot első alkalommal ingyenesen biztosítunk számodra, később 300 Ft-ért bérelhetsz, vagy hozhatod a sajátodat is. Stúdiónkban törölközőt is bérelhetsz és ásványvizet is vásárolhatsz, ha éppen nem úgy készültél, vagy nincs kedved cipelni.

Érkezz korábban

Nálunk nincs előre bejelentkezés, bármelyik órára jöhetsz, amelyik szimpatikus számodra. Kérjük érkezz 20-25 perccel órakezdés előtt, hogy legyen időd a regisztrációra is.

Csak lazán

Legyél türelmes és őszinte magadhoz. A testednek szüksége van pár alkalomra, amíg megszokja ezt az új környezetet. Nyugodtan ülj le és pihenj egy picit óra alatt, ha úgy érzed szükséges. Az is előfordulhat, hogy az előtted, melletted vagy mögötted állónak van szüksége pihenésre, ezért légy türelmes másokkal is. Ne feledd két ember között a legrövidebb út egy mosoly.

 

 

Jóga etikett

  • Kérjük érkezz időben! A későket, a többi jógázóra és az oktatóra való tekintettel, sajnos nem áll módunkban beengedni.
  • Mobiltelefonodat hagyd az öltözőszekrényben lehalkítva, hogy senkit se zavarjon. A terembe bevinni szigorúan tilos! Ha mégis elfeledkeztél róla, oktatód kiviszi a recepcióra, ahol biztonságban lesz az óra alatt.
  • Kerüld az erős illatokat és mellőzd a mentolos bemelegítő krémek használatát. Ha úgy érzed szükséges, nyugodtan zuhanyozz le óra előtt.
  • Kérjük, a teremben lévő fűtőtestekhez ne nyúlj hozzá és ne kapcsold ki őket. Bízz az oktatódban, hogy tudja, milyen hőmérséklet kell ahhoz, hogy biztonságosan kihozd a maximumot a gyakorlásodból. Ha valamelyik fűtőtest mégis zavarna, jelezd oktatódnak és megoldja a helyzetet.
  • Próbálj meg végig bent maradni a teremben. Ha mégis ki kellene menned a mosdóba, azt a gyakorlatok közti rövid szünetben tedd.
  • Ha beteg vagy, adj időt magadnak a teljes gyógyulásra és csak utána térj vissza gyakorolni.