ÁSZANA DOKTOR WORKSHOP

Kérdésed van? Elakadtál a fejlődésben? Egy kis motivációra lenne szükséged? Gyere el workshopunkra, ahol fényt derítünk a sötét foltokra, széthúzunk, benyomunk, kiegyenesítünk, helyre teszünk.

ÁSZANA DOKTOR WORKSHOP

Időpont: 2018. március 24. szombat, 12:00-15:00

Ár: 5000 Ft (a helyek gyorsan fogynak, regisztráció csak személyesen a stúdióban az összeg befizetésével lehetséges)

Kinek ajánljuk? Mindenkinek.

Az elmúlt napokban sokan jöttetek hozzánk a kérdéssel, hogy hogyan bírnátok három órán át jógázni a meleg teremben. Félreértés ne essék, nem kell három óráig benne maradnotok a pózokban. De akkor mi is fog történni ez alatt a hosszú idő alatt?

Az Ászana doktor workshopon több tanár vesz részt, a márciusin ott lesz Kriszti, Linda és Veronika, hogy segítsenek nektek egyre pontosabbá válni a gyakorlásban. Először bemutatjuk a gyakorlat helyes végrehajtását, majd elmondjuk, hogy a tapasztalataink szerint melyek azok a hibák, amelyet gyakorlóként hajlamosak vagyunk elkövetni, majd a már megszerzett tudással bemutatjátok az adott ászanát és mi mindenkit kijavítunk, akinek szüksége van rá. Ezek után, vagy akár közben is lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni.

Az Ászana doktor workshopot tényleg mindenkinek ajánljuk. Aki most kezdte a jógázást annak azért, hogy lehetőleg a helyes gyakorlat végrehajtás mélyüljön el; aki már régóta gyakorol, annak pedig  azért, mert nagy lehetőség a fejlődésre, hiszen ha csak egy-egy apróság van, amit még ki kell javítani ez az apróság is teljesen új lendületet adhat.

Terveink között szerepel a közeljövőben egy Napüdvözlet workshop és valamilyen formában a Fusion hot jóga ászanáinak a pontosítása is. Figyeljétek a Facebook oldalunkat! és jelentkezzetek mihamarabb a workshopra.