30 napos kihívás | MÁJUS 2.

Biztosan sokszor hallottad vagy láttad ezt a kiírást. Lehet, hogy már régóta szemezel vele és gyűjtöd az erőt, hogy egyszer végigcsináld. Itt a legjobb alkalom, hogy kitisztítsd magad fizikailag és lelkileg, és erőtől duzzadva huppanj bele a nyárba.

30 napos kihívás | MÁJUS 2.

MÁJUS 2-án indul 30 napos kihívásunk, melynek lényege, hogy 30 nap alatt 30 jógaórán vegyél részt. Ha kimarad egy nap, azt minél hamarabb pótolnod kell. Ez a kihívás alatt maximum 2-szer fordulhat elő és egyszerre csak egy napot hagyhatsz ki. Az idei kihívásba minden órarendben szereplő óra beleszámít, így te döntöd el, hogy az adott napon milyen jóga az, ami leginkább jólesik a testednek és lelkednek.

 

Tapasztald meg a hihetetlen változásokat, ahogy egyre erősebb, hajlékonyabb leszel és figyeld meg, hogyan fejlődik az egyensúlyod, koncentrációd és kitartásod óráról órára a mindennapos gyakorlás hatására. Akár fizikai panaszaid vannak, akár lelki vagy szellemi akadályaid, a folyamatos gyakorlás megerősíti a tested és segít legyőzni elméd határait.

 

Sweat out your demons“, ami szintén az egyik mottója a kihívásunknak és bizony ahhoz, hogy megszabaduljunk démonjainktól, rendesen meg kell dolgozni. A 30 napos kihívás nem könnyű. Lesznek hullámvölgyek, hol rövidebb, hol hosszabb ideig. Beszélgess a többi kihívást végző jógázóval vagy oszd meg élményeidet, kérdéseidet oktatóiddal, hogy át tudjanak segíteni téged a nehezebb időszakon.

 

Kitartásodat,  az egyéni fejlődés mellett, természetesen mi is jutalmazzuk! Ha szabályosan végigcsinálod a 30 napos kihívást,

  • következő bérleted 50 % kedvezménnyel vásárolhatod meg (3 hónapon belül);
  • emlékbe, pedig egy “30 DAYS – I DID IT” pólót és egy oklevelet adunk ajándékba.

 

Mindenkinek kitartó gyakorlást kívánunk!